Αποσυμφόρηση του Αεροδρομίου Πάφου ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Σε μια προσπάθεια αποτελεσματικής αστυνόμευσης αλλά και ταχύτερης εξυπηρέτησης των ταξιδιωτών εγκαινιάσθηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο Πάφου 6 διαδραστικά περίπτερα όπου ο κάθε επιβάτης θα μπορεί να διεκπαιρεώνει μόνος του την ηλεκτρονική εξέταση των στοιχείων του.

Στην τελετή των εγκαινίων των περιπτέρων παρέστη ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου συνοδευόμενος από τον αρχηγό Αστυνομίας.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης αναφερόμενος στα περίπτερα είπε ότι αυτή η ενέργεια εντάσσεται στις προσπάθειες που γίνονται για καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών και αποσυμφόρησης του Αεροδρομίου Πάφου ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Αναφερόμενος στο τρομοκρατικό κτύπημα στο Μάντσεστερ ο Υπουργός δικαιοσύνης εξέφρασε τη θλίψη του λέγοντας ότι οι ευχές όλων μας συνοδεύουν τα θύματα και τις οικογένειές τους.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης διευκρίνησε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση για ενδεχόμενη σοβαρή τρομοκρατική απειλή στην Κύπρο παρόλα αυτά επεσήμανε τόσο η κυβέρνηση όσο και η αστυνομία λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για όσο διάστημα κρίνεται αναγκαίο.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ