Το ΕΒΕ Πάφου καταβάλει επίπονες προσπάθειες να βοηθήσει στην οικονομική ανάπτυξη της επαρχίας.

Ανυπόστατους χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς του υποψήφιου για την προεδρία του ΕΒΕ Πάφου Γιώργου Μάη ο νυν πρόεδρος του ΕΒΕ και υποψήφιος για μια επιπλέον θητεία Ανδρέας Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης εξήγησε ότι κατά την διάρκεια της προεδρίας του εξυγιάνθηκαν τα οικονομικά του ΕΒΕ τα οποία ήταν ζημιογόνα, αυξήθηκαν τα μέλη του Επιμελητηρίου, συστάθηκε συμβουλευτική ομάδα στήριξης των μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων για αποτελεσματική διαχείριση της οικονομικής κρίσης, ενώ παράλληλα με τις επίπονες προσπάθειες του ιδίου και του Διοικητικού Συμβουλίου αυξήθηκαν σημαντικά οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο Πάφου δίνοντας μια νέα δυναμική στην τουριστική βιομηχανία της επαρχίας.

Ο κ. Δημητριάδης είπε επίσης ότι ο κ. Μάης ο οποίος ηγείται της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου ενώ όφειλε να διοργανώνει μηνιαίες συνεδριάσεις στο σύνολο των τριών ετών έχει διοργανώσει μόνο 2 γεγονός που αποδεικνύει όπως τόνισε το έργο που ο ίδιος έχει παράξει κατά την διάρκεια της θητείας αυτού του Διοικητικού Συμβουλίου.

Καταλήγοντας ο κ. Δημητριάδης είπε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Πάφου καταβάλει επίπονες προσπάθειες να βοηθήσει στην οικονομική ανάπτυξη της επαρχίας με έργα όπως το τεχνολογικό πάρκο αλλά και μια πρόσφατη συμφωνία που βρίσκεται σε εξέλιξη με Κινεζικό Σύνδεσμο Επιχειρηματιών οι οποίοι προτίθενται να κάνουν επενδύσεις στην Πάφο δημιουργώντας εκθεσιακό χώρο και εμπορικό κέντρο προβολής, συναρμολόγησης και προώθησης κινέζικων προϊόντων στην Ευρωπαϊκή αγορά.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ