Οι πολίτες είναι πλέον ώριμοι και θα κάνουν τις επιλογές τους.

Τους λόγους για τους οποίους η Συμμαχία Πολιτών δεν μπορεί να υπαναχωρήσει από την θέση της με την υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα και να συγκατανεύσει στην υποστήριξη της Υποψηφιότητας Νικόλα Παπαδόπουλου εξήγησε ο Α’ Αντιπρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Δώρος Παφίτης.

Ο κ. Παφίτης είπε ότι η Συμμαχία Πολιτών έχει σταθερές θέσεις σε σημαντικά ζητήματα όπως το Κυπριακό, η οικονομία και η εσωτερική διακυβέρνηση τα οποία δεν έχουν αλλάξει στο χρόνο.

Δεν μπορούμε είπε ο κ. Παφίτης να υποστηρίξουμε μια λύση ΔΔΟ με ορθό περιεχόμενο όπως ισχυρίζεται ο Νικόλας Παπαδόπουλος αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί το ποιο είναι αυτό το ορθό περιεχόμενο.

Αναφορικά με τα ζητήματα της οικονομίας ο κ. Παφίτης είπε ότι το ΔΗΚΟ ψήφισε όλα τα μνημονιακά νομοσχέδια συμπορευόμενο με την Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη, κάτι το οποίο η Συμμαχία Πολιτών δεν έπραξε ενώ αντιπρότεινε μέτρα τα οποία θα μπορούσαν εφόσον είχαν εφαρμοστεί να βοηθήσουν τους πολίτες οι οποίοι θυματοποιήθηκαν από την οικονομική κρίση.

Καταλήγοντας ο κ. Παφίτης είπε ότι οι πολίτες είναι πλέον ώριμοι και θα κάνουν τις επιλογές τους με βάση τα προγράμματα διακυβέρνησης και όχι με βάση το τι θα τους υπαγορεύσουν τα κόμματα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ