Καταλήγουν στα κατεχόμενα.

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Πάφου έχει καταγγέλλει ότι οι πολλές εισερχόμενες πτήσεις από το Ισραήλ δεν ωφελούν την τοπική οικονομία αφού οι επισκέπτες μεταφέρονται στα κατεχόμενα όπου οργανωμένοι τουριστικοί πράκτορες τους έχουν ήδη κλείσει διαμονή δήλωσε το μέλος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου Μάριος Βασιλείου.

Ο κ. Βασιλείου κατηγόρησε τους εμπλεκόμενους φορείς, το Υπουργείο και τον ΚΟΤ ότι «στρουθοκαμηλίζουν» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε γιατί ενώ γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει αρνούνται να το παραδεχθούν και να λάβουν μέτρα.

Στην ουσία είπε ο κ. Βασιλείου εμείς εργαζόμαστε να ανοίξουμε αγορές όπως έγινε με την πρόσφατη επίσκεψη στην πόλη Χερτζίλια του Ισραήλ, να φέρουμε τουρίστες και αυτοί να καταλήγουν στα κατεχόμενα.

Ενώ ο ΚΟΤ προσμετρά τις αφίξεις και τις προσθέτει στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος της Κύπρου, στην ουσία οι επισκέπτες αυτοί δεν παραμένουν στο έδαφος της Δημοκρατίας αλλά διοχετεύονται στα πολυτελή ξενοδοχεία των κατεχομένων και συγκεκριμένα στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Ο κ. Βασιλείου είπε ότι ο ΠΑΣΥΞΕ Πάφου προβληματίζεται έντονα και θα προβεί σε διαβήματα προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ