Η Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη έχει χάσει από καιρό την αξιοπιστία της.

Ως κινήσεις εντυπωσιασμού χαρακτήρισε τις δηλώσεις του ΠΤΔ κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πάφο ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Πάφου Αντώνης Σιβιτανίδης.

Ο κ. Σιβιτανίδης είπε ότι η Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη έχει χάσει από καιρό την αξιοπιστία της και διευκρίνισε ότι για τα έργα που ο Πρόεδρος εξήγγειλε δεν υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια.

Ο κ. Σιβιτανίδης διερωτήθηκε πόσα χρήματα διέθεσε το κράτος για τα έργα του Πάφος 2017 ενώ παράλληλα κατηγόρησε τον ΠΤΔ ότι δεν έλαβε σαφή θέση για τα ζητήματα που απασχολούν την επαρχία όπως είναι η μεταστέγαση του ΑΞΙΚ, η κατασκευή της Μαρίνας, η μονάδα αφαλάτωσης και το οδικό δίκτυο.

Ο κ. Σιβιτανίδης απαντώντας σε ερώτηση εάν η υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου είναι ευρέως αποδεκτή από την βάση των ψηφοφόρων του ενδιάμεσου χώρου και μπορεί να κερδίσει στο Β΄Γύρο των προεδρικών εκλογών εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ενώ παράλληλα είπε ότι και η Συμμαχία Πολιτών θα συμπορευτεί στο τέλος με την υποψηφιότητα Παπαδόπουλου αφού αυτά που ενώνουν τη Συμμαχία Πολιτών με τα άλλα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ