Οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν συντομότερα.

Στη χθεσινή συνεδρία του το ΔΣ Γεροσκήπου εξέτασε τους προβληματισμούς που είχε καταθέσει η Δημοτική ομάδα της ΕΔΕΚ αναφορικά με τον χρόνο που απαιτείται ούτως ώστε ο Δήμος να είναι σε θέση να αναλάβει την διαχείριση των δύο σημείων της παραλίας Γεροσκήπου χωρίς η πρόταση αυτή να πάρει την απαιτούμενη πλειοψηφία ούτως ώστε να υλοποιηθεί.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Γεροσκήπου Κυριάκος Χ’’Βασίλης είπε ότι στην χθεσινή ψηφοφορία δεν υπήρξε η απαιτούμενη πλειοψηφία και ως εκ τούτου ο Δήμος έχει δώσει εντολή στις υπηρεσίες να καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν συντομότερα.

Σε παρέμβαση του ο ΔΣ του ΑΚΕΛ στο Δήμο Γεροσκήπου Βαλεντίνος Φακοντής είπε ότι ο Κυριάκος Χ’’Βασίλης επί προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Παραλιών του Δήμου και δεν είδαμε όπως επεσήμανε καμία πρόοδο να έχει γίνει στις παραλίες και πρόσθεσε ότι ενώ ήταν γνωστά κάποια θέματα εντούτοις κάποιοι σιωπούσαν.

Ο κ. Φακοντής είπε ότι η δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ δεν ήταν ποτέ υπέρ των απευθείας αναθέσεων ενώ εμπιστεύεται τον Δημοτικό Μηχανικό ο οποίος στη χθεσινή συνεδρία είπε ότι η παραλία θα μπορεί να λειτουργήσει στις αρχές Ιουνίου.

Απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Φακοντή ο Αντιδήμαρχος Γεροσκήπου είπε ότι σύσσωμο το ΔΣ έχει αποφασίσει να αναλάβει την διαχείριση των δύο σημείων της παραλίας για να προσθέσει ότι οι διαφορετικές απόψεις που εκφράστηκαν είχαν να κάνουν με την χρονική στιγμή της υλοποίησης αυτής της απόφασης.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ