Κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου τα προβλήματα θα επιλυθούν.

Tα πιεστικά προβλήματα καθαριότητας που αντιμετωπίζει η Πάφος συζητήθηκαν σε έκτακτη συνεδρία της Επιτροπής του Δήμου στην παρουσία και του Δημάρχου Πάφου δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης εξήγησε ότι μεγάλο μέρος των εργατών του Δήμου απασχολείται στην ολοκλήρωση των έργων γεγονός που δεν έχει επιτρέψει την επιδιόρθωση των αποχωρητηρίων στην Καραβέλα και στην Κάτω Πάφο.

Για την περιοχή της Καραβέλα ο κ. Δημητριάδης είπε ότι θα χτιστούν νέα αποχωρητήρια γιαυτό ο Δήμος προχώρησε με εγκατάσταση χημικών αποχωρητηρίων, ενώ για τα αποχωρητήρια στην περιοχή των Δημοτικών Μπάνιων άμεσα θα εξεταστεί η δυνατότητα επιδιόρθωσης από τα συνεργεία του δήμου.

Εάν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό πρόσθεσε ο κ. Δημητριάδης τότε ο Δήμος θα βγει σε προσφορές για αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Δημητριάδης επεσήμανε επίσης ότι μετά την παράδοση των έργων που αναμένεται να είναι εντός του Ιουνίου θα δημιουργηθεί νέο οργανόγραμμα και εκεί πλέον θα συζητηθεί εκ νέου με ποιους τρόπους θα ενισχυθεί το τμήμα καθαριότητας του δήμου.

Καταλήγοντας ο Πρόεδρος της Επιτροπής Καθαριότητας διαβεβαίωσε ότι κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου τα προβλήματα θα επιλυθούν.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ