Ώρα της γης.

Απογοήτευση και προβληματισμό εκφράζει το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών μετά την πρόσφατη συζήτηση στην επιτροπή περιβάλλοντος της Βουλής αναφορικά με την συνέχιση της λειτουργίας του Περιβαλλοντικού Κέντρου Επισκοπής.

Σε δηλώσεις του ο Επαρχιακός Γραμματέας του Κινήματος Ανδρέας Ευλαβής εξέφρασε την απογοήτευσή του για την στάση ορισμένων βουλευτών οι οποίοι αγνοούσαν το ζήτημα στην ολότητά του ενώ άλλοι εκφράστηκαν απαξιωτικά για τον ρόλο που διαδραματίζει το κέντρο λέγοντας ότι αυτό δεν είναι κερδοφόρο.

Ο κ. Ευλαβής επεσήμανε ότι τα 20 χιλιάδες ευρώ ετησίως τα οποία χρειάζεται το Περιβαλλοντικό Κέντρο για να συνεχίσει να επιτελεί το ρόλο του που είναι η δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης στην κοινωνία είναι ψίχουλα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στις χιλιάδες που δαπανά το κράτος κάθε χρόνο.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός δήλωσε ο κ. Ευλαβής ότι οι πολίτες συνεχίζουν την καταστροφή τους περιβάλλοντος με φαινόμενα σαν αυτά που βιώσαμε στην κοινότητα Φασούλας και στο εμπορικό κέντρο της Πάφου.

Καταλήγοντας ο κ. Ευλαβής κάλεσε τους πολίτες να παραστούν στην εκδήλωση που διοργανώνει η Νεολαία του Κινήματος με αφορμή τις εκδηλώσεις για την ώρα της γης στο έξω από το δημαρχείο της Πάφου το Σάββατο στις 8 η ώρα το βράδυ.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ