Να ζητήσουμε την άμεση παρέμβαση της Κυβέρνησης.

Μαραθώνιο με Σκυταλοδρομία διοργανώνει η Νεολαία του Διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της Κυβέρνησης για να επιλυθούν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή με κυριότερο την υψηλή ανεργία και την έλλειψη ανάπτυξης.

Σε δηλώσεις της η Αφροδίτη Παρασκευά μέλος της Νεολαίας Διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς είπε ότι στο βωμό της διαφύλαξης του περιβάλλοντος το Διαμέρισμα Χρυσοχούς έμεινε παραμελημένο χωρίς δρόμους, χωρίς αναπτύξεις, χωρίς ξενοδοχειακές μονάδες που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ο πληθυσμός που διαμένει στην Πόλη Χρυσοχούς εργοδοτείται 6 μήνες το χρόνο με αποτέλεσμα οι νέοι της περιοχής να φεύγουν και το διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς να είναι μια περιοχή γερόντων και συνταξιούχων χωρίς ζωή.

Διοργανώνουμε αυτό τον Μαραθώνιο είπε η κ. Παρασκευά από την Πόλη Χρυσοχούς μέχρι το Προεδρικό Μέγαρο στις 23 και 24 Μαρτίου μαζί με βουλευτές και Δημάρχους της Επαρχίας ώστε να αναδείξουμε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας και να ζητήσουμε την άμεση παρέμβαση της Κυβέρνησης για την επίλυσή τους.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ