Θα πρέπει να προσμετρηθούν όλες οι παράμετροι και όχι μόνο ο οικονομικός.

Σε δημόσια διαβούλευση έθεσε το Υπουργείο Υγείας τους προτεινόμενους κανονισμούς που αφορούν την καλλιέργεια, παραγωγή, εισαγωγή, εξαγωγή και προμήθεια φαρμακευτικής κάνναβης και καλεί τους πολίτες αλλά και τους φορείς να καταθέσουν τις προτάσεις και εισηγήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μέχρι τις 24 Μαρτίου.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης επέστησε την προσοχή των αρχών στις επιπτώσεις που ενδέχεται να έχει στη νεολαία και στην κοινωνία γενικότερα η νομιμοποίηση της καλλιέργειας και χρήσης φαρμακευτικής κάνναβης και τόνισε ότι θα πρέπει να προσμετρηθούν όλες οι παράμετροι και όχι μόνο ο οικονομικός.

Ο κ. Δημητριάδης είπε επίσης ότι από δική του προσωπική έρευνα δεν έχει διαπιστώσει να υπάρχουν κλινικές περιπτώσεις όπου η θεραπεία προϋποθέτει την χρήση φαρμακευτικής κάνναβης ενώ έχει παρατηρηθεί ότι σε χώρες όπου νομιμοποιήθηκε η χρήση της για ιατρικούς σκοπούς αυξήθηκε σε σημαντικό βαθμό και η χρήση κάνναβης από τη νεολαία.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ