Πληροφορήθηκε για την ανακοίνωση του Δήμου από τα ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση του Δήμου Πάφου που αφορά την καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στην εταιρεία Zemco Constructions Ltd, αιφνιδίασε τους Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι δεν είχαν ενημερωθεί για τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Σε δηλώσεις του ο Δημοτικός Σύμβουλος του Κινήματος Αλληλεγγύη Ανδρέας Χρυσάνθου είπε ότι ο Δήμαρχος έχει την εξουσία να εκδίδει ανακοινώσεις εκεί και όπου διαπιστώνεται ότι υπάρχουν προβλήματα, παρόλα αυτά θα ήταν ορθό και λόγω της σοβαρότητας του θέματος να έχει ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Χρυσάνθου είπε ότι ο ίδιος πληροφορήθηκε για την ανακοίνωση του Δήμου από τα ΜΜΕ και πρόσθεσε ότι στην επόμενη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου θα ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τα ζητήματα που εγείρονται στην ανακοίνωση.

Ο κ. Χρυσάνθου επεσήμανε ότι εδώ και ένα χρόνο έχει ζητήσει γραπτή ενημέρωση από τον Δήμο για θεμελιώδη ζητήματα για τα οποία όμως δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής απάντηση ενώ παράλληλα επεσήμανε την ανάγκη για συλλογική δράση ιδιαίτερα σε ζητήματα που καταστρατηγούνται οι συμβάσεις που ο δήμος ως αναθέτουσα αρχή έχει υπογράψει με τις εταιρείες.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ