Έργα στην παραλία των Ποτίμων.

Πυρετωδώς ετοιμάζεται η Κοινότητα Κισσόνεργας για την νέα τουριστική περίοδο με έργα που διεξάγονται στην παραλία των Ποτίμων όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Γιώργος Στυλιανού.

Ο κ. Στυλιανού είπε ότι σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα δημιουργήθηκε στάση λεωφορείου για εξυπηρέτηση των τουριστών της περιοχής, μειώθηκε το όριο ταχύτητας στα 50 χλμ την ώρα ενώ δημιουργείται και πεζόδρομος κατά μήκος της παραλίας όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να περπατούν με ασφάλεια.

Αναφορικά με την δημιουργία των κυματοθραυστών ο κ. Στυλιανού είπε ότι το κοινοτικό συμβούλιο αναμένει να δει τα κατασκευαστικά έργα της Μαρίνας για να προχωρήσει σε συνεργία με το έργο για την δημιουργία κυματοθραυστών στην παραλία, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή ότι εντός του μηνός Μαρτίου θα έχει υπογραφεί η συμφωνία για την πολυ αναμενόμενη Μαρίνα της Πάφου.

Αναφορικά με τον οικονομικό σχεδιασμό για την πενταετία ο κ. Στυλιανού είπε ότι τόσο οι κοινότητες όσο και οι δήμοι έχουν εγκλωβιστεί αναμένοντας τα νομοσχέδια που αφορούν την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης και κάλεσε τη βουλή να λάβει έγκαιρα αποφάσεις.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ