Ο ποιοτικός τουρίστας ενδιαφέρεται για την χώρα που επισκέπτεται και θέλει να την γνωρίσει.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγε από την Κύπρο η δημοσιογράφος Ανίνα Ρέθερ η οποία αρθρογραφεί σε μεγάλης κυκλοφορίας Ελβετική Εφημερίδα και η οποία είχε προσκληθεί από την διευθύντρια του καλλιτεχνικού προγράμματος του Πάφος 2017 Γεωργία Νέτσερ.

Η δημοσιογράφος είχε ζητήσει από τον ΚΟΤ να ξεναγηθεί από επαγγελματία ξεναγό με τον ΚΟΤ να καλεί τον ξεναγό Ευγένιο Νεοφύτου να αναλάβει να ξεναγήσει την δημοσιογράφο.

Ο κ. Νεοφύτου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της επίσκεψής της η δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την Κυπριακή παράδοση και κουλτούρα επισκεπτόμενη την ύπαιθρο τα μνημεία της πολιτιστικής κληρονομίας της ΟΥΝΕΣΚΟ, τα κρασοχώρια στο Όμοδος γεγονός που αποδεικνύει όπως είπε ο κ. Νεοφύτου ότι ο ποιοτικός τουρίστας ενδιαφέρεται για την χώρα που επισκέπτεται και θέλει να την γνωρίσει.

Εάν θέλουμε κατέληξε ο κ. Νεοφύτου να προσελκύσουμε ποιοτικότερο τουρισμό ολόχρονα θα πρέπει να εστιάσουμε στην ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ