Θα ασκήσουν πιέσεις για να δρομολογηθεί επιτέλους η υλοποίηση του έργου.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου και Πρόεδρο της ΣΕΚΟ Φαίδωνα Φαίδωνος θα έχει σήμερα ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Πάφου και μέλος της Επιτροπής Συγκοινωνιών Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Πιττοκοπίτη στην συνάντηση αυτή θα εξεταστούν διεξοδικά τρόποι άσκησης πίεσης προς την κυβέρνηση για την υλοποίηση των αναπτυξιακών έργων που αφορούν την επαρχία Πάφου και για τα οποία παρατηρούνται αδικαιολόγητες όπως είπε καθυστερήσεις.

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κ. Πιττοκοπίτης ανέφερε την υπόθεση της Μαρίνας της Πάφου εξηγώντας ότι ενώ η αρμόδια αρχή είχε ζητήσει από την Κοινοπραξία να υποβάλει επιπρόσθετα στοιχεία που αφορούν την χρηματοδότηση του έργου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, πράγμα που η κοινοπραξία έπραξε, έκτοτε τηρείται από πλευράς της Αρχής Μαρίνων σιγή ιχθύος.

Ο κ.Πιττοκοπίτης αποκάλυψε ότι η συνάντηση που είχε ορίσει η Αρχή για να εξετάσει τα νέα στοιχεία που κατέθεσε η Κοινοπραξία ήταν για τις αρχές Φεβρουαρίου, αναβλήθηκε όμως για άγνωστο λόγο και μετατέθηκε για τις 6 Μαρτίου.

Αυτές οι καθυστερήσεις είπε ο βουλευτής Πάφου είναι αδικαιολόγητες, και προκαλούν προβληματισμό, ενώ άφησε και αιχμές για διαπλεκόμενα συμφέροντα τα οποία όπως είπε δεν αφήνουν την Πάφο να προοδεύσει.

Καταλήγοντας είπε ότι ο ίδιος θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, και σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους βουλευτές της Πάφου θα ασκήσουν πιέσεις για να δρομολογηθεί επιτέλους η υλοποίηση του έργου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ