Η τουριστική βιομηχανία επηρεάζεται από το διαδίκτυο.

Το προγραμματισμένο σεμινάριο που του ΕΒΕ Πάφου σε συνεργασία με το ΚΕΒΕ προκειμένου να αναλυθεί η αναγκαιότητα και τα πλεονεκτήματα για μια σωστή διαδικτυακή παρουσία των επιχειρήσεων ακυρώθηκε λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος γεγονός που προβληματίζει σοβαρά το ΕΒΕ Πάφου.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ανδρέας Δημητριάδης διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει η αναμενόμενη ανταπόκριση από πλευράς των τοπικών επιχειρήσεων για αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών γεγονός που προβληματίζει σοβαρά το Επιμελητήριο Πάφου.

Ο κ. Δημητριάδης εξήγησε ότι ιδιαίτερα η τουριστική βιομηχανία η οποία επηρεάζεται από το διαδίκτυο αφού οι επισκέπτες ελέγχουν εκ των προτέρων το μέρος που θα επισκεφθούν πριν ακόμη έρθουν στην Κύπρο, χρειάζεται να κατανοήσει την σημασία της αποτελεσματικής διαχείρισης της εμπειρίας του πελάτη και το πώς θα βελτιώσουν την διαδικτυακή τους φήμη, δύο θέματα τα οποία θα αναλύονταν στο συγκεκριμένο σεμινάριο.

Ο κ. Δημητριάδης καταλήγοντας είπε ότι το ΕΒΕ θα προσπαθήσει να επαναφέρει το συγκεκριμένο σεμινάριο σε μια άλλη χρονική στιγμή ενώ σε συνεργασία με τον ΚΟΤ θα επιχειρήσει να ενημερώσει τους εμπλεκόμενους στην τουριστική βιομηχανία για την σημασία τέτοιων δράσεων.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ