Ληστεία με λεία περίπου 100 χιλιάδες ευρώ.

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η Αστυνομία Πάφου για την σύλληψη των δύο δραστών της θρασύτατης ληστείας με λεία περίπου 100 χιλιάδες ευρώ σήμερα το πρωί σε φρουταρία στην οδό Αγαπήνωρος στην Κάτω Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10.00 το πρωί ειδοποιήθηκε από τους υπεύθυνους της φρουταρίας ο Κήπος της ΕΔΕΜ ότι υπάλληλος ο οποίος μετέφερε χαρτοφύλακα με τις εισπράξεις για να τις καταθέσει στην τράπεζα ακινητοποιήθηκε από δύο άγνωστα πρόσωπα τα οποία φορούσαν κουκούλα την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του στον χώρο στάθμευσης της φρουταρίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Νίκου Τσαππή οι άγνωστοι χωρίς να μιλήσουν κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και του απέσπασαν τον χαρτοφύλακα με βίαιο τρόπο ενώ διέφυγαν με αυτοκίνητο μάρκας NISSAN MARCH προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου έχουν αποκλείσει την περιοχή και διεξάγουν έρευνες ενώ κοντά στο σημείο που διεπράχθη η ληστεία εντοπίστηκε έμφορτη γεμιστήρα πιστολιού που προφανώς έπεσε από τους δράστες την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Η Αστυνομία έχει στήσει περιπολίες σε όλες τις εξόδους της πόλης για να αποφευχθεί η διαφυγή των δραστών σε άλλες επαρχίες.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ