Οι πολίτες με πρωτοβουλία δική τους καλούν την Κίνηση σε συγκεντρώσεις.

Παρόλες τις προσπάθειες που καταβάλλει η ηγεσία του τόπου να καθησυχάσει τις ανησυχίες των πολιτών, οι πολίτες ανησυχούν για την τροπή που έχουν πάρει οι συνομιλίες στο Κυπριακό δήλωσε ο Πρόεδρος της Κίνησης για Ελευθερία και Δικαιοσύνη στην Κύπρο, Νομικός Πάνος Ιωαννίδης.

Αποτέλεσμα αυτής της ανησυχίας, είπε ο κ. Ιωαννίδης είναι ότι οι πολίτες με πρωτοβουλία δική τους καλούν την Κίνηση σε συγκεντρώσεις που έχουν ως στόχο την επίλυση αποριών αναφορικά με το πλαίσιο της λύσης για το οποίο γίνονται αυτήν την ώρα διαπραγματεύσεις.

Ο κ. Ιωαννίδης είπε ότι σε αυτό το πλαίσιο την Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα θα υπάρξει διάλεξη και διάλογος με τους πολίτες στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις όπου θα συζητηθεί η τεκμηριωμένη πρόταση της Κίνησης για το διαπραγματευτικό πλαίσιο ενώ θα απαντηθούν και ερωτήσεις των πολιτών.

Καταλήγοντας ο κ. Ιωαννίδης είπε ότι μια ενδεχόμενη άρνηση στο επικείμενο δημοψήφισμα δεν είναι αρκετή αφού θα πρέπει η Κυπριακή Δημοκρατία να απεμπλακεί από το καταστροφικό σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού σε βάση ΔΔΟ.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ