Ούτε οι βουλευτές της Πάφου ούτε οι δημοτικές αρχές έχουν επισκεφθεί το ίδρυμα.

Ως δείγμα εκτίμησης για την προσφορά του Ιδρύματος Φίλοι του Χόσπις Πάφου το Υπουργείο Υγείας απέστειλε για δεύτερη συνεχή χρονιά μια μικρή οικονομική εισφορά δήλωσε  ο γιατρός Ανδρέας Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου δήλωσε ότι το Ίδρυμα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας στους συμπολίτες μας των οποίων η κατάσταση της υγείας τους είναι μη αναστρέψιμη ενώ παράλληλα υποστηρίζουν και ολόκληρη την οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Ο κ. Δημητρίου είπε ότι το Ίδρυμα Φίλοι του Χόσπις Πάφου το οποίο τα τελευταία τρία χρόνια στεγάζεται στην πολυκλινική Άγιος Γεώργιος έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερες από 1270 οικογένειες στην πλειοψηφία τους Κύπριοι.

Ο κ. Δημητρίου εξέφρασε την απογοήτευσή του γιατί στα 10 χρόνια λειτουργίας του Ιδρύματος ούτε οι βουλευτές της Πάφου ούτε οι δημοτικές αρχές έχουν επισκεφθεί το ίδρυμα για να γνωρίσουν από κοντά τους εθελοντές αλλά και να αντιληφθούν το τεράστιο έργο που επιτελούν οι Φίλοι του Χόσπις Πάφου στην τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση προς τους νέο- εκλεγέντες δημάρχους να επισκεφθούν το ίδρυμα και να συνομιλήσουν με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους εθελοντές.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ