Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων.

Για την «Κίνηση Σωτηρίας της Πάφου» δεν αποτέλεσε έκπληξη η εκλογή 2 δημοτικών Συμβούλων στους Δήμους Γεροσκήπου και Πάφου δήλωσε ο νέο-εκλεγείς δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Πάφου Μιχάλης Χ’’Μιτσής.

Ο κ. Χ’’Μιτσής απέδωσε την εκλογική αυτή επιτυχία της Κίνησης Σωτηρίας της Πάφου στις ακομμάτιστες, καθαρές και συγκεκριμένες προτάσεις που κατέθεσε η Κίνηση ενώπιον των πολιτών.

Ο κ. Χ’’Μιτσής τόνισε ότι η διαφάνεια θα είναι η αιχμή του δόρατος τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάφου όσο και στης Γεροσκήπου αφού οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων και τον ρόλο που διαδραματίζουν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στη λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο κ. Χ’’Μιτσής τόνισε ότι προτεραιότητα του ιδίου θα είναι η έγκαιρη και σωστή αποπεράτωση των έργων ούτως ώστε οι επιχειρηματίες που έχουν πληγεί να μπορούν να ανακάμψουν οικονομικά.

Καταλήγοντας ο κ. Χ’’Μιτσής τόνισε ότι η Κίνηση Σωτηρίας της Πάφου θα παίξει εποικοδομητικό ρόλο ασκώντας κριτική εκεί και όπου είναι απαραίτητο ενώ θα προσφέρει την υποστήριξή της σε έργα και ενέργειες που θα αναβαθμίζουν τη ζωή των πολιτών.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ