Θα πρέπει να δώσει επαρκείς εξηγήσεις.

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, της ΜΟΚΑΣ και του Τμήματος Τελωνείων για την υπόθεση του 27χρονου από το Καζακστάν κάτοχο ελληνικού διαβατηρίου ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ στο αεροδρόμιο Πάφου έχοντας στις χειραποσκευές του το ποσό των 103 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλη Ιωάννου, ο 27 χρονος κινιόταν ύποπτα στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου γεγονός που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών οι οποίο προέβησαν στον έλεγχο των αποσκευών του.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος είχε κρύψει τα χρήματα σε βιβλία και άλλα αντικείμενα με στόχο να μην μπορούν να ανιχνευθούν από τα μηχανήματα σάρωσης αποσκευών.

Ο 27χρονος αφού συνελήφθη προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου χθες το οποίο όρισε την υπόθεση για τις 16 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Αστυνομίας ο ύποπτος θα πρέπει να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το που βρήκε τα χρήματα ενώπιον του δικαστηρίου.

Προς το παρόν τα χρήματα έχουν κατασχεθεί, οι έρευνες συνεχίζονται και ο 27χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ του έχουν κατασχεθεί τα ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ