Θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια και τα επόμενα χρόνια.

Δύο σημαντικές διοργανώσεις που αφορούν την τουριστική βιομηχανία βρίσκονται σε εξέλιξη στην Πάφο.

Η πρώτη αφορά μεγάλο συνέδριο που διοργανώνει ο διοργανωτής ταξιδίων Thomas Cook από το Ηνωμένο Βασίλειο το οποίο παρακολουθούν περίπου 660 σύνεδροι που είναι ταξιδιωτικοί πράκτορες, αξιωματούχοι και άλλοι εμπλεκόμενοι στον τουρισμό σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό τουρισμού.

Το συνέδριο διεξάγεται στο ξενοδοχείο Sentido στην περιοχή Coral Bay.

Σε δηλώσεις του ο λειτουργός του ΚΟΤ Μαρίνος Μενελάου τόνισε την σημασία του συνεδρίου αφού η συγκεκριμένη εταιρεία έχει συμβάλει καθοριστικά στην μεγάλη αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού από το Ην. Βασίλειο ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια και τα επόμενα χρόνια.

Είναι επίσης σημαντικό είπε ο κ. Μενελάου ότι οι σύνεδροι έχουν την ευκαιρία να δουν και να αξιολογήσουν την Κύπρο ως χειμερινό τουριστικό προορισμό που είναι και ο μεγαλεπήβολος στόχος του ΚΟΤ.

Εκτός από το συνέδριο της Thomas Cook και η Βρετανική Αεροπορική Εταιρεία Jet 2 διοργανώνει δύο εργαστήρια στο ξενοδοχείο Athena Royal στο οποίο επίσης συμμετέχουν ταξιδιωτικοί πράκτορες που έχουν συμπεριλάβει την Κύπρο στα τουριστικά τους πακέτα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ