Να διορθωθεί η στρέβλωση που υπάρχει στο σύστημα.

Ενόψει ενός διαφαινόμενου αδιεξόδου στην οριστική πλέον ρύθμιση του ωραρίου καταστημάτων ο Σύνδεσμος Υπεραγορών είχε συνάντηση την περασμένη Παρασκευή στην Πάφο όπως δήλωσε εκ μέρους του Συνδέσμου ο Ανδρέας Χ’’Αδάμου.

Ο κ. Χ’’Αδάμου εξέφρασε την απογοήτευσή του γιατί οι άμεσα ενδιαφερόμενοι που είναι οι επιχειρηματίες δεν έχουν τύχει επίσημης ενημέρωσης και ότι οι πληροφορίες που κατέχουν είναι από τον τύπο.

Ο κ. Χ’’Αδάμου είπε ότι θα πρέπει να διορθωθεί η στρέβλωση που υπάρχει στο σύστημα δηλαδή η βουλή να ρυθμίζει τους κανόνες του εμπορίου.

Οι κανόνες αυτοί τόνισε ο κ. Χ’’Αδάμου καθορίζονται από την αγορά και από την τάση του καταναλωτικού κοινού, και όχι από νοοτροπίες και κατεστημένα που για χάρη κάποιων προβληματικών επιχειρήσεων κρατούν το εμπόριο καθηλωμένο.

Ο κ.Χ’’Αδάμου τόνισε ότι οι επιχειρήσεις που δεν αντιτίθενται στο νέο ωράριο είναι εκείνες που για χρόνια δεν επενδύουν στην αναβάθμιση του προϊόντος που προσφέρουν στην αγορά, και οι οποίες ζητούν την πολιτική προστασία της βουλής ενώ ταυτόχρονα καθηλώνουν και όλους εκείνους τους επιχειρηματίες που επενδύουν, προχωρούν και οραματίζονται με γνώμονα το μέλλον.

Καταλήγοντας ο κ.Χ’’Αδάμου επεσήμανε ότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος οι επιχειρήσεις αυτές να χρηματοδοτηθούν εκ νέου για να μπορέσουν να εκσυγχρονιστούν ώστε να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ