Θα υπάρξουν οικονομικές κυρώσεις.

Καθημερινές πιέσεις ασκεί στους εργολάβους ο Δήμος Πάφου είτε με παρέμβαση των τεχνικών υπηρεσιών είτε του ιδίου του Δημάρχου για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για την ολοκλήρωση των έργων δήλωσε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Ο κ. Φαίδωνος αναφερόμενος στο ζήτημα που προέκυψε με τους εργολάβους που έχουν αναλάβει την τοποθέτηση γρανιτών είπε ότι γίνονται προσπάθειες από πλευράς της εταιρείας εξεύρεσης προσωπικού ούτως ώστε να καλυφθεί η έκταση των 15.000 τμ εντός των χρονοδιαγραμμάτων που είναι η 22η Δεκεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Πάφου απαντώντας στις ανησυχίες που εξέφρασε ο ΔΣ Βάσος Δημητρίου για το συγκεκριμένο έργο ζητώντας μάλιστα και την παρέμβαση του Γενικού Ελεγκτή είπε ότι ο Δήμος Πάφου συνεχώς ενημερώνει την Ελεγκτική Υπηρεσία για τα όσα διαδραματίζονται κατά την διάρκεια των εργασιών σε αντίθεση με ότι συμβαίνει τα προηγούμενα χρόνια.

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Πάφου είπε ότι αύριο θα υπάρξει συνάντηση με τους εργολάβους όπου για άλλη μια φορά θα τους επισημανθεί ότι εφόσον δεν θα τηρήσουν τα χρονοδιαγράμματα θα υπάρξουν οικονομικές κυρώσεις όπως προβλέπεται στις συμβάσεις.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ