Η Αστυνομία έσπευσε στη σκηνή.

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό των δραστών οι οποίοι στις 4.30 τα ξημερώματα σήμερα διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο στην Κάτω Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας οι δράστες έσπασαν την προθήκη του κοσμηματοπωλείου και μέσα σε ελάχιστα λεπτά άρπαξαν ότι υπήρχε στις βιτρίνες και σε άλλα σημεία του καταστήματος και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο κατάστημα ήχησε συναγερμός ο οποίος είναι συνδεδεμένος με την οικία του ιδιοκτήτη, ο οποίος έσπευσε επί τόπου στην σκηνή αφού ειδοποίησε την αστυνομία.

Αυτή την ώρα γίνεται καταγραφή των κλοπιμαίων ενώ τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια.

Έκπληκτοι περιηγητές που επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα το φράγμα του Ασπρόκρεμμου στην Πάφο είδαν μέσα σε αυτό να βρίσκεται αυτοκίνητο του οποίου οι ρόδες εξείχαν από την επιφάνεια του νερού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία έσπευσε στη σκηνή και ξεκίνησαν οι έρευνες για να διακριβωθεί σε ποιον ανήκει το όχημα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλη Ιωάννου το όχημα είχε κλαπεί το 2009 από τη Λεμεσό και ανήκε σε καθηγήτρια η οποία είχε καταγγείλει την κλοπή.

Τώρα οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται στο να διακριβωθεί εάν το όχημα αυτό είχε χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές πράξεις.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ