Κάλεσε τους δημότες της Πάφου να αγκαλιάσουν τη Σχολή Καταναλωτών.

Τον νέο κύκλο διαλέξεων εγκαινιάζει στις 18 Οκτωβρίου η Σχολή Καταναλωτών Πάφου με αγιασμό που θα διεξαχθεί στην Τεχνική Σχολή Πάφου στο αμφιθέατρο της σχολής στις 5 το απόγευμα δήλωσε η Πρόεδρος της Σχολής Καταναλωτών Πάφου Χρίστα Χριστοφή.

Η κ. Χριστοφή δήλωσε ότι ο νέος κύκλος διαλέξεων περιέχει ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, όπως είναι τα οικονομικά, επιτυχής διαχείριση δανείων, διαλέξεις που αφορούν τον επαγγελματικό προσανατολισμό κ.α.

Η κ. Χριστοφή πρόσθεσε ότι φέτος για πρώτη φορά η Σχολή Καταναλωτών θα φιλοξενήσει τους 4 βουλευτές της Επαρχίας ξεχωριστά για να συζητήσει μαζί τους το όραμα που έχουν για την επαρχία της Πάφου αφού είναι οφθαλμοφανές όπως συμπλήρωσε ότι η Πάφος έχει παραμείνει καθηλωμένη την ώρα που όλες οι άλλες επαρχίες προοδεύουν.

Η κ.Χριστοφή είπε ότι οι πολίτες – καταναλωτές έχουν μια τεράστια δύναμη στα χέρια τους την οποία εάν αξιοποιήσουν σωστά μπορούν να επηρεάσουν αποφάσεις προς όφελος όλης της κοινωνίας.

Καταλήγοντας η κ. Χριστοφή κάλεσε τους δημότες της Πάφου να αγκαλιάσουν τη Σχολή Καταναλωτών η οποία λειτουργεί σε εθελοντική βάση, να γίνουν μέλη έναντι μιας πολύ μικρής ετήσιας συνδρομής, και να επωφεληθούν από τις αξιόλογες διαλέξεις και άλλες δραστηριότητες που προσφέρει η Σχολή Καταναλωτών στα μέλη της.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ