Θα επανεξετάσει το αίτημα του Σωματείου.

Για απρεπή και άδικη μεταχείριση καταγγέλλει τη Σχολική Εφορεία Πάφου η Ακαδημία Καλαθόσφαιρας Άτλαντας μετά την πρόσφατη απόφαση της Εφορείας να μην παραχωρήσει καμία αίθουσα στην Ακαδημία και στα 300 παιδιά που αθλούνται με την Ακαδημία.

Μιλώντας στο Ράδιο Πάφος εκ μέρους του Άτλαντα ο Σάββας Σαββίδης εξέφρασε την απορία του πως είναι δυνατόν ενώ το Σωματείο Άτλαντας είναι εγγεγραμμένο στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και βάσει της νομοθεσίας θα έπρεπε να του δοθεί αίθουσα για προπονήσεις η Σχολική Εφορεία αρνείται να το πράξει.

Ο κ. Σαββίδης είπε ότι το Σωματείο με γραπτή του επιστολή ζητά από την Σχολική Εφορεία Πάφου να τεκμηριώσει την απόφασή της ενώ έχει καταγγείλει την ενέργεια αυτή τόσο στο Υπουργείο Παιδείας όσο και στον ΚΟΚ.

Απαντώντας στις καταγγελίες του Άτλαντα η Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Μαρία Ζαβρού διαβεβαίωσε το Σωματείο ότι η Σχολική Εφορεία θα επανεξετάσει το αίτημα του Σωματείου την ερχόμενη Πέμπτη αφού όπως είπε η κ. Ζαβρού κάποια μέλη της Σχολικής Εφορείας παροδηγήθηκαν από άλλα μέλη που ανήκουν σε άλλο σωματείο και ψήφισαν αρνητικά.

Η κ. Ζαβρού τόνισε ότι ο ρόλος της Σχολικής Εφορίας πρέπει να είναι αντικειμενικός και δίκαιος και δυστυχώς η τελευταία απόφαση κατά του Σωματείου Άτλαντα δεν πρεσβεύει τις διαχρονικές αξίες της Σχολικής Εφορείας.

Η κ. Ζαβρού κατήγγειλε ότι υπάρχουν μέλη εντός της σχολικής εφορείας που με παρωχημένες νοοτροπίες και πράξεις δεν προσφέρουν καλή υπηρεσία και εξαιτίας αυτών των φαινομένων η ίδια έχει ζητήσει νομική γνωμάτευση αλλά και την παρέμβαση του Γενικού Ελεγκτή.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ