Προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Αναψυχής.

Σε μια προσπάθεια επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τα Κέντρα Αναψυχής, ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής Πάφου έχει ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών αφού θεωρεί ότι σε τοπικό επίπεδο τα αιτήματα του συνδέσμου δεν τυγχάνουν της ανάλογης ανταπόκρισης δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του ΣΙΚΑΠ και εκπρόσωπος Τύπου Μάριος Θεοδοσίου.

Ο κ. Θεοδοσίου είπε ότι η αιχμή του δόρατος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Αναψυχής είναι η τελικές άδειες χρήσης τις οποίες η πλειοψηφία των κέντρων αναψυχής δεν μπορούν να εξασφαλίσουν με αποτέλεσμα να καταγγέλλονται και να κινδυνεύουν να κλείσουν.

Ζητούμε εδώ και 5 μήνες πρόσθεσε ο κ. Θεοδοσίου συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου ο οποίος δεν απαντούσε τις εκκλήσεις μας.

Μετά από 5 μήνες ο Δήμαρχος Πάφου αποφάσισε να μας δεχθεί και χθες συγκαλέσαμε Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουν τα μέλη μας εάν θα προσέλθουμε στη συνάντηση ή όχι.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας αποφάσισε να μην προσέλθει στη συνάντηση, είπε ο κ. Θεοδοσίου, αφού διαβλέπει άλλα κίνητρα πίσω από την ενέργεια του Δημάρχου.

Καταλήγοντας ο κ. Θεοδοσίου τόνισε ότι εάν τα αιτήματα του κλάδου δεν ικανοποιηθούν τότε οι ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής θα προχωρήσουν στη λήψη δυναμικών μέτρων.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ