Για απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να παρουσιαστεί ο 54χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις του ποσού των 400 χιλιάδων ευρώ από δύο αδέρφια από την Λάρνακα.

Ο 54χρονος έχει ήδη αρνηθεί τις κατηγορίες που του έχουν αποδώσει τα δύο αδέρφια και αναμένεται σήμερα να απαντήσει και στο δικαστήριο εάν παραδέχεται ή όχι το κατηγορητήριο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από τους παραπονούμενους ο 54χρονος τους ζητούσε χρήματα ούτως ώστε όπως ισχυρίζονται οι παραπονούμενοι οι οποίοι ασχολούνται με υδραυλικές εγκαταστάσεις να διαπιστωθεί εάν είχαν την οικονομική ευρωστία να αναλάβουν μεγάλα έργα.

Ο 54χρονος στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία παραδέχθηκε ότι είχε λάβει χρήματα από τα δύο αδέρφια όχι όμως το ποσό για το οποίο κατηγορείται.

Είπε ότι τα χρήματα τα έλαβε για σύσταση εταιρείας η οποία θα ασχολείτο με κατασκευές, όμως το εγχείρημα δεν προχώρησε λόγω της οικονομικής κρίσης όπως ισχυρίστηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εάν ο 54χρονος δεν παραδεχθεί σήμερα τις κατηγορίες που του αποδίδονται τότε η υπόθεση θα ορισθεί σε εύθετο χρόνο για ακρόαση.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ