Η πόλη της Πάφου να γίνει ένας αξιόλογος τουριστικός προορισμός.

Ο Δήμος Πάφου θα προχωρήσει στην δημιουργία εγκαταστάσεων για πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες στις παραλίες της Πάφου δήλωσε μιλώντας στο ΡΠ ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Ο κ. Φαίδωνος σχολιάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είπε ότι έχουν γίνει αρκετά πράγματα προς την ορθή κατεύθυνση ώστε η πόλη της Πάφου να αναβαθμιστεί και να γίνει ένας αξιόλογος τουριστικός προορισμός.

Ο Δήμαρχος της Πάφου απαντώντας σε ερώτηση για την ράμπα ατόμων με ειδικές ανάγκες στην παραλία του ΣΟΔΑΠ η οποία καταστράφηκε από την θαλασσοταραχή και της οποίας η σημερινή κατάσταση αποτελεί κίνδυνο για τους λουόμενους είπε ότι ο επιστάτης παραλιών θα έπρεπε να έχει επιληφθεί του ζητήματος από την στιγμή που διαπίστωσε το πρόβλημα.

Παρόλα αυτά τόνισε ο κ. Φαίδωνος ο Δήμος θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατόν.

Ο κ.Φαίδωνος είπε ότι σε πρόσφατη συνεδρία του ΔΣ εγκρίθηκε κονδύλι για την κατασκευή εγκαταστάσεων για άτομα με ειδικές ανάγκες αφού το μηχάνημα που δόθηκε ως δωρεά στο δήμο Πάφου έχει υψηλό κόστος συντήρησης.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ