Λυνεται το προβημα στο ΤΟΜ

Έπιασαν τόπο οι αντιδράσεις των σχολών οδηγών στην Πάφο και το τμήμα οδικών μεταφορών αναγκάστηκε να διευρύνει τον κατάλογο των εξεταστών των υποψηφίων για απόκτηση άδειας οδήγησης.

Αυτό οδηγεί αυτόματα στην διεύρυνση του αριθμού των υποψηφίων που μπορούν να εξετάζονται καθημερινά με αποτέλεσμα να είναι σε θέση το τμήμα να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν την περίοδο αυτή από την κάθοδο φοιτητών- υποψηφίων για απόκτηση άδειας οδήγησης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΣΟ Σάββας Ευθυμίου εξέφρασε την ευαρέσκεια του που ο αρμόδιος υπουργός και το τμήμα αντιλήφτηκαν τηνσοβαρότητα του προβλήματος και έδωσαν άμεσες λύσεις σημειώνοντας πάντως ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες αλλά και παλαιότερες δεσμεύσεις που δεν έχουν εκπληρωθεί όπως το ροτεισιον των εξεταστών και η ηλεκτρονική κλήρωση.

Παρά τα μέτρα που έχουν ληφθει και συνεχίζουν να λαμβάνονται για εξυγίανση του ΤΟΜ Πάφου, κατέληξε ο Σάββας Ευθυμίου, υπάρχει ακόμη διαφθορά στο επαρχιακό τμήμα οδικών μεταφορών που θα πρέπει να παραχθει ανέφερε.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ