Δεν στάθηκε δυνατόν το έργο αυτό να συμπεριληφθεί στους προϋπολογισμούς.

Συνάντηση με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων θα έχει στις 3 Αυγούστου ο Κοινοτάρχης Πωμού σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για το ζήτημα των κυματοθραυστών που απασχολούν την κοινότητα.

Μιλώντας στο Ράδιο Πάφος ο Κοινοτάρχης Πωμού Ευάγγελος Στυλιανού, είπε ότι παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες που κατέβαλε στο παρελθόν δεν στάθηκε δυνατόν το έργο αυτό να συμπεριληφθεί στους προϋπολογισμούς.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα είπε ο κ. Στυλιανού η κοινότητα να μην μπορεί να αξιοποιήσει την παραλία των 5 χλμ που διαθέτει αλλά μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι των 100μ γεγονός που επηρεάζει άμεσα και με αρνητικό τρόπο την τουριστική κίνηση της περιοχής.

Ο κ. Στυλιανού είπε ότι φέτος η τουριστική κίνηση είναι αποδυναμωμένη γεγονός που καθιστά επιτακτική ανάγκη την δημιουργία των κυματοθραυστών αλλά και άλλων έργων για αναβάθμιση της κοινότητας.

Ο κ. Στυλιανού καταλήγοντας είπε ότι ετοιμάζει και επιστολή που θα στείλει στους βουλευτές της Πάφου με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα του Πωμού ζητώντας την άμεση υποστήριξή τους.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ