Ιεροκηπιο

 Η πέμπτη διάλεξη του 12ου Κύκλου του «Ιεροκήπειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου στην Πάφο», υπό τον τίτλο «Ο ρόλος των νέων στον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, και ώρα 7.00μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολυδύναμου Κέντρου Γεροσκήπου, φιλοξενεί τον Πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Παναγιώτη Σεντώνα.

Κατά την παρουσίασή του, ο κ. Σεντώνας θα αναφερθεί σε δρόμους ευθύνης που ακολούθησαν νέοι άνθρωποι – πρότυπα, ταράσσοντας πεπαλαιωμένα κοινωνικά κατεστημένα και αλλάζοντας με τη δράση και το θάρρος τους τον κόσμο προς το καλύτερο.

Πώς μπορούν οι νέοι της Κύπρου να κτίσουν ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και την πατρίδα τους; Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και τις τεράστιες προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη, η νέα γενιά, μπορεί να διαδραματίσει ουσιαστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας.

Αυτό θα επιχειρήσει να αναδείξει με την παρουσίασή του ο εισηγητής στο «Ιεροκήπειο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο στην Πάφο».

Οι διαλέξεις του «Ιεροκήπειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου» είναι ανοικτές για το κοινό και μεταδίδονται ζωντανά από το Ράδιο Πάφος 93.7 και ηχογραφημένες από το Ραδιοσταθμό του Πανεπιστημίου Κύπρου UCYvoice 95.2.

Με το τέλος των εισηγήσεων το κοινό, αλλά και το ακροατήριο του Ράδιο Πάφος, μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση που ακολουθεί.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ