Επιδιώκουν συνάντηση με τον Δήμαρχο

Τον Δήμαρχο Πάφου θα επιδιώξει να συναντήσει ο ΣΙΚΑΠ σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για τα προστατευτικά που χρησιμοποιούν τα εστιατόρια στους εξωτερικούς τους χώρους ιδιαίτερα για την περιοχή Τάφοι των Βασιλέων όπου η σκόνη και ο θόρυβος δεν αφήνουν τους επιχειρηματίες να δουλέψουν, δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Νεόφυτος Θρασυβούλου.

Ο κ. Θρασυβούλου είπε ότι η εισήγηση του Συνδέσμου είναι να υπάρξει μια περίοδος χάριτος για τα κέντρα που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη περιοχή και τα προστατευτικά να φύγουν μετά την ολοκλήρωση των έργων.

Ο κ. Θρασυβούλου σχολιάζοντας την νέα τουριστική περίοδο δήλωσε ότι τα κέντρα αναψυχής λόγω της εποχικότητας που μαστίζει τον κλάδο αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα εξεύρεσης εξειδικευμένου προσωπικού ιδιαίτερα μάγειρες και ως εκ τούτου ο Σύνδεσμος θα καταβάλλει προσπάθειες να καλύψει τις ανάγκες του από κοινοτικούς.

Σε μια εποχή που υπάρχουν τόσο μεγάλα ποσοστά ανεργίας είπε ο κ. Θρασυβούλου είναι κρίμα να μην μπορεί η Κύπρος να στελεχώσει τα εστιατόρια με ντόπιους και να χρειαζόμαστε να εισάγουμε εργατικό δυναμικό.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ