Την μάχη των μαχών θα δώσει απέναντι στον Ερμή η Πάφος Fc

Την μάχη των μαχών θα δώσει η ποδοσφαιρική ομάδα της Πάφου το ερχόμενο Σάββατο στο Παφιακό εναντίον του Ερμή Αραδίππου σε μια τεράστια προσπάθεια να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία του Πρωταθλήματος δήλωσε το Μέλος του Συμβουλίου της Pafos FC και υπεύθυνος των ακαδημιών Γιαννάκης Αγαθαγγέλου.

Ο κ. Αγαθαγγέλου επεσήμανε ότι ο αγώνας που κάνει η διοίκηση αναφορικά με τα έσοδα του σωματείου είναι τεράστιος ενώ δεν έκρυψε και την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι αυτοί που διαθέτουν χρήματα δεν υποστηρίζουν οικονομικά την ομάδα.

Ο κ. Αγαθαγγέλου είπε ότι πρόσφατα ο Δήμος Πάφου έδωσε πίσω στην ομάδα τα χρήματα που προκύπτουν από τον φόρο θεάματος αλλά δυστυχώς όπως έχουν διαμορφωθεί οι οικονομικές συνθήκες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό.

Καταλήγοντας ο κ. Αγαθαγγέλου είπε ότι η τωρινή διοίκηση της ομάδας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο για την καθιέρωση της ομάδας στην πρώτη κατηγορία αλλά και στην ανεύρεση ταλέντων μέσα από τις Ακαδημίες τα οποία θα στελεχώσουν την ομάδα στα επόμενα χρόνια.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ