Οι νέοι έχουν κουραστεί

Οι νέοι έχουν κουραστεί και βαρεθεί να διαπιστώνουν ότι δεν έχουν μέλλον στην ίδια τους τη χώρα, δήλωσε ο Επαρχιακός Αντιπρόεδρος της Νεολαίας της ΕΔΕΚ Αντρέας Αριστοτέλους.

Ο κ. Αριστοτέλους διερωτήθηκε πως μπορεί η Κυβέρνηση να μιλά για μείωση της ανεργίας χωρίς να κατανοεί το γεγονός ότι οι νέοι φεύγουν από την πατρίδα μας προς το εξωτερικό αφού δεν βλέπουν εδώ να υπάρχει μέλλον.

Είπε επίσης ότι τα ποσοστά αυτοκτονιών που έδωσε το Υπουργείο Υγείας στην Βουλή προς συζήτηση είναι σοκαριστικά αφού οι άνθρωποι έχοντας χάσει πλέον κάθε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο οδηγούνται σε αυτή την απονενοημένη πράξη.

Ο κ. Αριστοτέλους διερωτήθηκε πως μπορεί η Κυβέρνηση να πιστεύει ότι ένας νέος με 400 -500 ευρώ μισθό μπορεί να φύγει από το σπίτι των γονέων του και να κάνει δική του οικογένεια.

Η Νεολαία της ΕΔΕΚ είπε ο κ. Αριστοτέλους αφουγραζόμενη τις ανησυχίες των νέων κατέθεσε μια σειρά προτάσεων προς την κυβέρνηση.

Καταλήγοντας ο κ. Αριστοτέλους κάλεσε όλους τους νέους να συστρατευθούν για να κερδίσουν το μέλλον που τους αξίζει στην χώρα τους.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ