Εκδήλωση διαμαρτυρίας για κλείσιμο του χώρου αδρανών υλικών

Εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι επηρεαζόμενοι κάτοικοι της περιοχής Γεροσκήπου οι οποίοι ταλαιπωρούνται από την καύση των αδρανών υλικών στον χώρο της Μαραθούντας σήμερα το απόγευμα στις 5.30 έξω από το Δημοτικό Μέγαρο της Πάφου την ώρα που θα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο απαιτώντας τον άμεσο κλείσιμο του χώρου.

Μιλώντας εκ μέρους των κατοίκων της περιοχής ο Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε ότι μετά και την πρόσφατη επίσκεψη του Δήμου Πάφου, της Επάρχου Πάφου και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος τα μέτρα που εισηγήθηκαν δεν δίνουν πραγματική λύση στο πρόβλημα αφού έχουν δοκιμαστεί και στο παρελθόν και έχουν αποτύχει.

Ο κ.Παπαναστασίου επεσήμανε ότι οι κάτοικοι της περιοχής δεν αντέχουν άλλο να ρισκάρουν την υγεία των παιδιών τους και των ίδιων και θα διεκδικήσουν με δυναμικό τρόπο το άμεσο κλείσιμο του χώρου απόρριψης αδρανών υλικών και την ρήψη χώματος ούτως ώστε να σταματήσουν οι αναφλέξεις.

Για το ίδιο ζήτημα μίλησε και η Μαρία Παπαδημήτρη εκ μέρους των κατοίκων της περιοχής δηλώνοντας ότι παρόλες τις επανηλλειμένες εκκλήσεις των κατοίκων της περιοχής για κλείσιμο του χώρου ο οποίος έχει μετατραπεί σε σκυβαλότοπο.

Η κ.Παπαδημήτρη είπε ότι οι κάτοικοι της περιοχής σήμερα θα συγκεντρωθούν έξω από το Δημαρχείο ζητώντας ειρηνικά το κλείσιμο του χώρου αυτού, και πρόσθεσε ότι εάν ο Δήμος Πάφου δεν συμμορφωθεί τότε οι κάτοικοι της περιοχής θα προχωρήσουν σε καταχώρηση αγωγών κατά παντός υπευθύνου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ