Δέχθηκε μείωση για την αποκομιδή των σκυβάλλων

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή της Εταιρείας Ελέκτορ στην Κύπρο και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που έχει αποκομίσει με στόχο την διεύρυνση του κύκλου εργασιών της και σε άλλες γειτονικές χώρες της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, η Εταιρεία αποδέχθηκε την μείωση της τιμής αποκομιδής των σκυβάλων του Δήμου Πάφου δήλωσε στο Ράδιο Πάφος ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας Γιάννης Κοκότσης.

Ο κ. Κοκότσης είπε ότι η Εταιρεία δεν κερδίζει αλλά ούτε και χάνει από την μειωμένη τιμή, ενώ η αναδρομική ισχύ στο νέο τιμολόγιο έγινε αποδεκτή ως ένδειξη καλής θελήσεως της Εταιρείας.

Ο κ. Κοκότσης είπε επίσης ότι οι φθηνότερες τιμές των καυσίμων, η μείωση στο ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και η απόσβεση που έχει γίνει στην αγορά επιπρόσθετου τεχνικού εξοπλισμού έπαιξαν επίσης καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της Εταιρείας να αποδεχθεί και να συμφωνήσει στην μείωση των τιμών.

Ο κ.Κοκότσης κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση εάν τόσο καιρό η εταιρεία έβγαζε υπερ κέρδη εις βάρος των καταναλωτών, είπε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί αφού η Εταιρεία Ελέκτορ πήρε τον χώρο τον αναβάθμισε κάνοντας επενδύσεις σε αγορά επιπρόσθετου εξοπλισμού, ενώ παράλληλα έδιδε και ανάλογα υψηλές αμοιβές στους εργαζόμενους λόγω της φύσης των εργασιών.

Ο κ.Κοκότσης επανέλαβε ότι εφόσον έγινε απόσβεση της αγοράς των μηχανημάτων, οι τιμές του πετρελαίου και του ηλεκτρικού ρεύματος έπεσαν σημαντικά, ενώ παράλληλα διαμορφώθηκαν και οι αμοιβές του προσωπικού, η Εταιρεία Ελέκτορ μπόρεσε να αναπροσαρμόσει την τιμή προς τα κάτω.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ