Διαπραγματεύεται για τις συμβάσεις των εργαζομένων της Ηενοδοχειακής Βιομηχανίας ο ΠΑΣΥΞΕ

Με στόχο την εξεύρεση λύσης αναφορικά με τις συλλογικές συμβάσεις των εργαζομένων στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία έρχεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ο ΠΑΣΥΞΕ όπως δήλωσε στο Ράδιο Πάφος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου Θέμης Φιλιππίδης.

Ο κ.Φιλιππίδης τόνισε ότι δεν είναι ωραίο πριν ξεκινήσουν καλά – καλά οι συζητήσεις οι συντεχνίες των εργαζομένων να εκτοξεύουν απειλές και να προσέρχονται με σε συνδιάλεξη με επιθετικές διαθέσεις.

Βρισκόμαστε σε ένα πολύ μεταβλητό περιβάλλον, επεσήμανε ο κ. Φιλιππίδης, όπου ναι μεν η Τουριστική Κίνηση δείχνει ότι θα είναι αναβαθμισμένη το 2016, από την άλλη πλευρά όμως έχουμε την αρνητική συναλλαγματική ισοτιμία του ρουβλιού έναντι του Ευρώ, την καθίζηση των Ασιατικών αγορών και δεν μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς προβλέψεις.

Ο κ.Φιλιππίδης δήλωσε ότι οι ξενοδόχοι προσέρχονται στην διαπραγμάτευση της συλλογικής σύμβασης με θετικότητα και σίγουρα θέλουν οι εργαζόμενοι στην βιομηχανία να είναι όσο το δυνατόν πιο ικανοποιημένοι αφού αυτό έχει αντίκτυπο στην ποιότητα των υπηρεσιών τους.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ