Υποχρεώθηκαν να υπογράψουν ότι δεν διεκδικούν 13ο μισθό.

Με δυναμικές διεκδικήσεις υπέρ των εργαζομένων θα ξεκινήσει την νέα χρονιά η ΔΕΟΚ όπως δήλωσε  ο Επαρχιακός Γραμματέας της Συντεχνίας Ανδρέας Διογένους.

Ο κ. Διογένους κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι με την πολιτική της διάσωσης των τραπεζών έχει αποδομήσει την κοινωνία.

Κατήγγειλε ότι ειδικά στην Επαρχία Πάφου ο αριθμός των ανέργων παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα και η μετανάστευση των νέων μαστίζει τόσο την επαρχία όσο και ολόκληρη την Κύπρο.

Τα σχέδια απασχόλησης της ΑΝΑΔ είπε ο κ. Διογένους δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν έναν πτυχιούχο με όραμα στην πατρίδα του και κάλεσε την Υπουργό Εργασίας να δώσει μια πιο βιώσιμη λύση στο πρόβλημα.

Ο κ.Διογένους κατήγγειλε ότι αυτές τις γιορτινές ημέρες πολλοί συμπολίτες μας που εργάζονταν στην τουριστική βιομηχανία, δεν είχαν ούτε τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι αφού το ανεργιακό επίδομα θα δοθεί μετά τον Φεβρουάριο, ενώ άλλοι συμπολίτες μας κατήγγειλαν ότι υποχρεώθηκαν να υπογράψουν ότι δεν διεκδικούν 13ο μισθό υπό την απειλή της απόλυσης.

Όλα αυτά τα προβλήματα κατέληξε ο κ.Διογένους θα τα αντιμετωπίσουμε δυναμικά την νέα χρονιά και θα απαιτήσουμε από την κυβέρνηση μετά από τις τράπεζες, να προστατέψει και την κοινωνία από ολοκληρωτική διάλυση.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ