Κάποιοι επιλέγουν να απουσιάζουν από τις συνεδριάσεις.

Κατά 95% είναι έτοιμη η πρόταση του ΧΥΤΑ την οποία θα διαβουλευθεί με τον εργολάβο δήλωσε στο Ράδιο Πάφος ο Πρόεδρος του ΧΥΤΑ Ανδρέας Χρυσάνθου.

Ο κ. Χρυσάνθου είπε ότι μετά από διεξοδική μελέτη και ανάλυση όλων των δεδομένων και μετά την συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας και τον Επικεφαλής της κεντρικής επιτροπής αλλαγών έχει διαμορφωθεί η πρόταση που αναμένεται να δώσει μια οριστική λύση στο ζήτημα που απασχολεί τον ΧΥΤΑ από τον περασμένο Αύγουστο.

Εάν η πρότασή μας είπε ο κ. Χρυσάνθου δεν γίνει αποδεκτή τότε θα προχωρήσουμε στην εφαρμογή εναλλακτικού σχεδίου που περιλαμβάνει την δημιουργία μεταβατικού συμβολαίου και την προκήρυξη νέων προσφορών.

Ο κ. Χρυσάνθου κληθείς να σχολιάσει την χρονοκαθυστέρηση που παρατηρήθηκε δήλωσε ότι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι ο φόρτος εργασίας που επωμίζονται ορισμένα μέλη καθώς κάποιοι όπως δήλωσε επιλέγουν να απουσιάζουν από τις συνεδριάσεις και να μην επωμίζονται ευθύνες.

Ο κ.Χρυσάνθου επεσήμανε ότι αυτή η πρακτική ορισμένων μελών τόσο του ΧΥΤΑ όσο και του ΣΑΠΑ και του Δημοτικού Συμβουλίου θα δημιουργήσει προβλήματα εφόσον συνεχιστεί και το 2016 αφού είναι η χρονιά που η Πάφος θα πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσει μια σειρά έργων που απαιτούνται για τον θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ