Απορρίπτει η εταιρεία

Ο διευθυντής της εταιρείας Ελακτορ που διαχειρίζεται τον ΧΥΤΑ Μαραθουντας Γιάννης Κοκοτσης απέρριψε τις καταγγελίες του δημάρχου Πάφου για πιθανή διαπλοκή στο ζήτημα των παρατάσεων που έχουν δοθεί στην διαχειριστή του χώρου τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει καν ποιοι είναι οι αρμόδιοι λειτουργοί που χειρίζονται τα ζητήματα αυτά.

Ο κ.Κοκοτσης ανέφερε ότι δεν είναι η εταιρεία του που έχει ζητήσει τις παρατάσεις αυτές αλλά το κράτος που δεν ήταν έτοιμο να προκηρύξει νέες προσφορές τις οποίες σε κάθε περίπτωση η εταιρεία του είναι έτοιμη να διεκδικήσει οποιαδήποτε μορφή και να έχουν.

Σε σχέση με το κόστος ανά τόνο ο κ.Κοκοτσης υπέδειξε ότι ο δήμαρχος Πάφου δεν είναι σε θέση να αποφασίσει ποιο θα πρέπει να είναι το κόστος και έδωσε παραδείγματα μεγαλύτερων και φτωχότερων χωρών που η χρέωση είναι μεγαλύτερη απ’ότι στην Κύπρο.

Κατηγόρησε επίσης τον δήμαρχο Πάφου ότι παραπληροφορεί σε σχέση με το συμβόλαιο της εταιρείας του και για το ζήτημα της λειτουργίας του ΧΥΤΑ αλλά και για το θέμα της λειτουργίας των πράσινων σημείων.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ