Μείωση τελών κυκλοφορίας

Σειρά προτάσεων που θα αφορούν την ελάφρυνση των πολιτών αναφορικά με τα τέλη κυκλοφορίας αναμένεται να καταθέσει το ΑΚΕΛ όπως δήλωσε ο Επαρχιακός βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Συγκοινωνιών Ανδρέας Φακοντής.

Ο κ. Φακοντής αναφερόμενος στις προτάσεις του κόμματος είπε ότι αυτές αφορούν 10% Έκπτωση και μια δόση πληρωμής 12 άτοκες ισόποσες δόσεις χωρίς επιπρόσθετες επιβαρύνσεις Διαγραφή του χαρατσιού που φτάνει μέχρι και τα 35 ευρώ.

Σχέδιο απόσυρσης παλιών αυτοκινήτων Μείωση τελών κυκλοφορίας για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, τα ταξί και άλλους επαγγελματίες του κλάδου Κυκλοφορία για όσο διάστημα το αυτοκίνητο χρειάζεται να μετακινηθεί ξεκινώντας από τον ένα μήνα.

Ο κ. Φακοντής επεσήμανε ότι τα επιπρόσθετα σχεδόν 15 εκ τα οποία η κυβέρνηση αντλεί από τα τέλη κυκλοφορίας , μπορεί άνετα να τα εισπράξει από άλλες πηγές και εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει τόσο το αρμόδιο υπουργείο όσο και η κυβέρνηση να βοηθήσουν τους πολίτες οι οποίοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ