Στην Πεγεια ο Ομηρου

Ο πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου επισκέφτηκε το πρωί τον Δήμο Πέγειας και παρακάθισε σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην σύσκεψη όπως ανέφερε εξετάστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ραγδαία , τα τελευταία χρόνια, αναπτυσσόμενος δήμος της Πεγειας.

Αυτή η ραγδαία ανάπτυξη, όπως ανέφερε, έχει δημιουργήσει την ανάγκη για πρόσθετα αναπτυξιακά έργα προκειμένου ο δήμος να μπορέσει να ανταποκριθεί στην αυξημένη αναπτυξιακή πορεία.

Ο κ.Ομηρου διαπιστώνει σοβαρές καθυστερήσεις σε διάφορα κυβερνητικά τμήματα προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στην ανάγκη, σημείωσε, να συμβαδίζει η ανάπτυξη με τα απαιτούμενα έργα υποδομής.

Υπάρχουν, υπέδειξε, θέματα που αφορούν στο οδικό δίκτυο ,στην διαχείριση της παραλίας και την δημιουργία παραλιακού πεζόδρομου, αλλά και το θέμα του περιορισμού της έκτασης των ζωνών προστασίας του διαχειριστικού σχεδίου της χερσονήσου του Ακαμα για τα οποία δεσμεύτηκε ότι θα επικοινωνήσει με τους άμεσα υπευθύνους κυβερνητικούς αξιωματούχους ζητώντας την επίλυση τους.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πεγειας Νεόφυτος Ακουρσιωτης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της βουλής των αντιπροσώπων για το έμπρακτο όπως είπε ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Νεόφυτος Ακουρσιωτης εξέφρασε την εκτίμηση ότι με την συμβολή του Γιαννάκη Ομήρου προς τα αρμόδια τμήματα θα επιλυθούν διάφορα διαδικαστικά προβλήματα που εμποδίζουν την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την έναρξη ορισμένων έργων.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ