Για την βιοτεχνική

Σύσκεψη στην βιοτεχνική επιτροπή του δήμου Πάφου συγκάλεσε ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής του δήμου Πάφου Νίκος Κονικος με στόχο την εξέταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Ο κ.Κονικος δήλωσε ότι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετώπισαν πρόσφατα οι επαγγελματίες είναι η έλλειψη υποδομών διοχέτευσης των νερών της βροχής στο διπλανό ρυάκι κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πλημυρίσουν δυο βιοτεχνίες και να υποστούν σοβαρές ζημιές.

Θα γίνει άμεσα μελέτη προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό όπως εξήγησε ο Νίκος Κοννικος ο όποιος ανέφερε επίσης ότι προβλήματα καταγράφονται και σε σχέση με την καθαριότητα και την τάξη στην περιοχή.

Πολλοί επαγγελματίες καταλαμβάνουν ακόμη και τα πεζοδρόμια της περιοχής ενώ άλλοι έχουν εγκαταστήσει μέχρι και κοτέτσια στα τεμάχια με τα υποστατικά τους όπως είπε.

Παραδέχτηκε πάντως ότι το καλό παράδειγμα θα πρέπει να δώσει πρώτα ο δήμος Πάφου με την απομάκρυνση από τα δικά του τεμάχια διάφορα αντικείμενα που έχει μεταφέρει στην περιοχή τα οποία προέρχονται κυρίως από επιχειρήσεις για πάταξη των παρανομιών.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ