Έρχεται άλλο αεροπλάνο

Δεύτερο αεροσκάφος της air Canada αναμένεται στο αεροδρόμιο Πάφου λίγο μετά τις μια το μεσημέρι προκειμένου να παραλάβει τους επιβάτες της εταιρείας και να τους μεταφέρει στο Ισραήλ που ήταν ο τελικός προορισμός της υπερατλαντικής πτήσης Τορόντο- Τελ- Αβίβ που εκτελούσε χθες αεροσκάφος της εταιρείας που κτυπήθηκε από κεραυνό ενώ πετούσε πάνω από την Κύπρο.

Στο αεροδρόμιο Πάφου παραμένει το αεροσκάφος της air Canada που εκτελούσε την πτήση χθες προκειμένου να ελεχθει και να επιστρέψει στην βάση.

Το πλήρωμα και οι επιβάτες που επέβαιναν στο αεροσκάφος δεν αντιλήφτηκαν οτιδήποτε αφού το κτύπημα από τον κεραυνό διαπίστωσαν τεχνικοί στο έδαφος όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Πάφου.

Ο κυβερνήτης του αεροπλάνου ενώ πετούσε στα ανοικτα της Πάφου με κατεύθυνση το Ισραήλ ενημερώθηκε από τον πύργο ελεγχου του Τελ- Αβίβ ότι επικρατούσαν ακραίες καιρικές συνθήκες και προτίμησε να προσγειωθεί στην Πάφο μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες στο Ισραήλ.

Όταν προσγειώθηκε στον καθορισμένο έλεγχο που έγινε στο αεροσκάφος διαπιστώθηκε ότι είχε κτυπηθεί από κεραυνό.

Οι επιβάτες κατέλυσαν από χθες σε ξενοδοχεία της Πάφου και νωρίς σήμερα το απόγευμα αναμένεται να αναχωρήσουν με το δεύτερο αεροσκάφος για το Ισραήλ.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ