Πληρώνεται η θέση υγειονομικού

Οι αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες άναψαν το πράσινο φως στο δήμο Πάφου προκειμένου να προχωρήσει στην πλήρωση της θέσης του υγειονομικού επιθεωρητή που έχει χηρεύσει από τον θάνατο του Νίκου Παπασπαλη .

Ο δήμαρχος Πάφου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του Ράδιο Πάφος ότι έχει ήδη φτάσει θετική επιστολή από το Υπουργείο Εσωτερικών και ήδη το θέμα χειρίζεται το τμήμα δημόσιας διοίκησης και προσωπικού.

Είναι ζήτημα ημερών, ανέφερε ο δήμαρχος Πάφου να εγκριθεί από τον Υπουργό Οικονομικών και στην συνέχεια το θέμα να οδηγηθεί στην βουλή για τελική έγκριση.

Σε σχέση με την πλήρωση της θέσης του δημοτικού μηχανικού στις 13 Οκτωβρίου θα διεξαχθουν οι γραπτές εξετάσεις και μόλις γίνει η διόρθωση και σταλεί η κατάταξη είπε ο δήμαρχος το συμβούλιο θα συνελθει για να λάβει τις αποφάσεις τους.

Για τον νομικό σύμβουλο ανέφερε ότι η καθυστέρηση οφείλεται περισσότερο στο ότι όσοι έχουν επιλεγεί στον μικρό κατάλογο θα πρέπει να βρουν μια κοινή ημερομηνία για να είναι παρόντες σε συνεδρία του συμβουλίου που θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Κάποιοι απουσίαζαν στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα και αυτό το θέμα πήρε κάποιες μέρες αναβολή κατέληξε.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ