Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα

Όλα είναι έτοιμα για την πρώτη από τρεις παραστάσεις της κωμικής όπερας «Η Σταχτοπούτα» που ανεβάζει φέτος το Πάφος Αφροταιτ φεστιβάλ στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.

Την πρεμιέρα αναμένεται να παρακολουθήσει και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Το διάσημο παραμύθι της Σταχτοπούτας θα ζωντανέψει υπό την καθοδήγηση του Ιταλού σκηνοθέτη Πάολο Πανιζα ο οποίος σκηνοθέτησε και τις δυο προηγούμενες παραγωγές που παρουσιάστηκαν στην σκηνή του Πάφος Αφροταιτ φεστιβάλ.

Στην φετινή παραγωγή συνεργάζονται ο Γαλλικός λυρικός οργανισμός Ραμφις Προτακτσιον Αβινιόν με την συμφωνική ορχήστρα Κύπρου ενώ συμμετέχει και μια ομάδα Κυπρίων χορωδών που θα πλαισιώνει την λυρική χορωδία «Αμιτορε Γκαλι» από το Ρίμινι της Ιταλίας.

Θα ακολουθησουν άλλες δυο παραστάσεις το Σαββατοκύριακο. Κατά την διάρκεια του τριημέρου των παραστάσεων και μεταξύ των ωρών 6.00 το απόγευμα με 8.30 το βράδυ θα απαγορεύεται η διακίνηση οχημάτων στους μη κατόχους εισιτηρίων όπερας στην λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στο ύψος Παφίας Αφροδίτης, στην οδό Λήδας, στην οδό Αλκμήνης στο ύψος της Εκκλησίας Θεοσκέπαστης, στην οδό Αρτέμιδος, στην οδό Διονύσου και στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της οδού Ιάσωνος.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων της όπερας, για δική τους διευκόλυνση, αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών θα πρέπει να κατευθύνονται από τον κυκλικό κόμβο του Παφιακού Σταδίου προς τις λεωφόρους Δημοκρατίας και Ποσειδώνος ακολουθώντας την διαμορφούμενη σήμανση. Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 8.00 μ.μ. ακριβώς.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ