Εκδήλωση στην Γεροσκηπου

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα Πάφος 2017 παρουσιάζει το Active Paphos, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουλίου στην Δημοτική παραλία Γεροσκήπου Ατλαντίδα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Provision for Sports, την Geisha Productions σε συνεργασία με το Round Table 7 και θα περιλαμβάνει τον Μαραθώνιο Beach Aerobic, τον διαγωνισμό Fittest of Paphos, επιδείξεις, καθώς και άλλα διασκεδαστικά παιχνίδια.

O Μαραθώνιος Beach Aerobic είναι ένας διαγωνισμός ομαδικών προγραμμάτων που θα παρουσιάζουν εκπαιδευτές από όλα τα γυμναστήρια της επαρχίας Πάφου.

Ο διαγωνισμός Fittest of Paphos θα συμπεριλαμβάνει διάφορες ασκήσεις και θα χωριστεί σε δύο φάσεις, τους προκριματικούς και τελικούς.

Μόνο οι καλύτεροι χρόνοι θα προκριθούν στον τελικό και μόνο ένας από κάθε κατηγορία (άνδρας – γυναικά) θα είναι ο πιο Fit της Πάφου για το 2015.

Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορα δώρα και τρόπαια. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ανεξάρτητα από τη φυσική τους κατάσταση.

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γεροσκήπου και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Παντοπωλείου Αγάπης Δήμου Γεροσκήπου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ