Κόντρα για τα θαλάσσια αθλήματα

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε ανάμεσα στον πρόεδρο των θαλασσιών αθλημάτων Δημήτρη Χ’’Δημητριου και τον δήμαρχο Πεγειας αναφορικά με την κατακύρωση των προσφορών για τα θαλάσσια αθλήματα στον Κόλπο των Κοραλιων.

Προσφοριοδοτες καταγγέλλουν ότι τα κριτήρια με βάση τα οποία έχει ληφθει η συγκεκριμένη απόφαση δεν ήταν ξεκάθαρα και ότι τελικά το δημοτικό συμβούλιου δεν βασίστηκε σε αυτά.

Τις καταγγελίες υιοθέτει εν μέρη και ο πρόεδρος του κλάδου Δημήτρης Χ’’Δημητριου ο οποίος ανέφερε ότι η διαδικασία χρήζει μελέτης και έρευνας.

Η τοπική αρχή όφειλε να ενημερώσει όλους ενδιαφερόμενους για τις αποφάσεις της προκειμένου να δώσει την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούσαν να προχωρήσουν σε εντάσεις, είπε.

Είμαστε στον Ιούλιο, κατέληξε, και στην ουσία η παραλία δεν μπορεί να λειτουργήσει αφού δεν υπάρχουν οι αναγκαίες άδειες.

Τις καταγγελίες και τα παράπονα απορρίπτει ο δήμαρχος Πεγειας Νεόφυτος Ακουρσιωτης ο οποίος τονίζει ότι δεν νομιμοποιούνται ορισμένοι που για χρόνια παρανομούν να προβαίνουν σε καταγγελίες κατά του δήμου.

Το δημοτικό συμβούλιο και δη το συμβούλιο προσφορών προχώρησε στην κατακύρωση της προσφοράς καθόλα νόμιμα και δημοκρατικά, είπε, και κάλεσε όσους αμφισβητούν τις αποφάσεις της τοπικής αρχής να καταφύγουν στην δικαιοσύνη.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ