Κόντρα υψηλών τόνων

Σκληρή αντιπαράθεση σημειώθηκε μέσω των ραδιοφωνικών συχνοτήτων του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Πόλεως Γιωτη Παπαχριστοφη και τον δημοτικό σύμβουλο Κυριάκο Κυριάκου με αφορμή την συνέδρια της ολομέλειας και την κατάληξη στο θέμα του πολυδύναμου κέντρου τρίτης ηλικίας που θα δημιουργηθεί στο Προδρομι.

Ο κ.Παπαχριστοφη υποστήριξε ότι η σθεναρή αντίδραση του ιδίου αλλά και άλλων μελών του σώματος στο έργο αυτό έφερε θετικά αποτελέσματα για την τοπική αρχή που δεν θα καταβάλει πλέον το ένα τρίτο της δαπάνης αλλά μόνο το 15% ως είναι η τελευταία απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο ίδιος εξήγησε διαφώνησε και με αυτό αφού όπως υπενθύμισε η τελευταία απόφαση του σώματος ήταν η συνεισφορά του δήμου να περιοριστεί μόνο στο 5%.

Ο Κυριάκος Κυριάκου κατηγόρησε τον αντιδήμαρχο για κοινωνική αναλγησία και αναρωτήθηκε ποιο έργο θα προτάξει στο προεκλογικό του πρόγραμμα όταν σε μερικούς μήνες ο κ. Παπαχριστοφη θα διεκδικεί την δημαρχία.

Ο Κυριάκος Κυριάκου απαντώντας επίσης στην κριτική του αντιδημάρχου ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΑΚΕΛ άγονται και φέρονται από τον δήμαρχο χωρίς να μπορούν να διατυπώσουν δικες τους θέσεις κατηγόρησε τον Γιωτη Παπαχριστοφη ότι άλλαξε την θέση του στο θέμα της έγκρισης της αίτησης για δημιουργία ελικοδρομίου που θα εξυπηρετεί την επιχείρηση του γνωστού Ούγγρου επιχειρηματία στην περιοχή της Λίμνης όταν έλαβε κομματικές εντολές με τον Γιωτη Παπαχριστοφη να απορρίπτει κάτι τέτοιο.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ